#26134
דר רון דבי
מנהל בפורום

שלום
קודם כל אל תתייאשי. שנית, בהשוואה לניתוחים אחרים זה ניתוח קל. שלישית, השאלה אם יש בכלל התוויה שתעברי את הניתוח. אם הסימפטומים הופיעו לאחר טראומות נפשיות והם משתפרים עם כדורים פסיכיאטרים, אז נשמע שמדובר בסימפטומים על רקע נפשי ושההידרוצפלוס הוא ממצא ישן אקראי ויתכן שאינו רלוונטי. אולי יש מקום שתעברי הערכה קוגניטיבית לבדוק אם בכלל את סובלת מהפרעה בזכרון על רקע אורגני. בכן אופן, רצוי מאוד שתעברי הערכה נוירולוגית יסודית לפני החלטה כזו.
כל טוב
ד"ר רון דבי