שלום ובברכה לד"ר דבי רון.
אני בן 36 במהלך החודשים האחרונים אני חש בחולשות בשרירים.
בתחילה חשתי קצת בחולשה בשרירי הרגליים ובעיקר בעמידה וישיבה , הייתי בטוח שזה קשור לכושר פיזי. לאחר מכן התחלתי לחוש בחולשה בשרירי הידיים ובפגיעה בקורדינציה כגון לאחוז בחפץ קטן וכו'.
במהלך החודשים האחרונים המשכתי לחוש בחולשה נוספת ומתגברת בשרירים גם באמות הידיים , המשך של החולשה בידיים באופן שיש לי קושי לסגור את היד ולהפעיל "כח" כאשר היד בצורת אגרוף , חולשה יותר גדולה ברגליים , אני מתעייף מהליכה די קצרה וכמובן מעמידה וישיבה , מרגיש שיש לי קושי בלהרים חפיצים , תחושה שביצוע של הרמת חפץ הרגשה שהוא כבד יותר ממה שהוא אמור להיות , קושי להחזיק את היד מורמת מרגיש עייפות של השריר לאחר מס' שניות ועוד.
נקבעה לי פגישה לניורולוג לעוד מס' שבועות והייתי שמח לדעת האם הסימנים האלה יכולים להעיד על חשש ל ALS ואולי כדי לנסות להקדים את התור בדחיפות וכן הייתי שמח לדעת אם יש עוד סימנים שחשוב שאשים לב אליהם.
תודה רבה.