מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    שי
    משתתף

שלום דוקטור,

מספטמבר אני סובל מכאב במפשעה. בהתחלה זו היתה תחושת שריפה שהתגברה בישיבה. עכשיו זה כאב מתמיד גירודי, לפעמים זה נמלולים, משיכות או עקצוץ באזור איברי המין. נקודת הכאב העיקרית ממוקמת בצד שמאל על-יד פי הטבעת. הייתי אצל האורולוג, כירורג ופרוקטולוג, עשיתי בדיקות של MRI ו CT. אף אחד מהרופאים לא מצא שום דבר, כולם אמרו שהכול תקין.
    קראתי על נוירופתיה פודנדלית והלכתי לנוירולוג אצלנו בנהריה. הוא אמר שהוא לא יודע על מחלה כזאת ושלח אותי הביתה, גם רופא המשפחה לא יודע, אף אחד מהרופאים שביקרתי לא יודעים עליה. אני רוצה לבדוק אם יש לינוירופתיה פודנדלית , למצוא את הסיבה לכאבים האלה ולהיפטר מהם. למי לפנות? איזה בדיקות לעשות?

בתודה מראש!

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    נוירופתיה של העצב הפודנדל יכולה לגרום לסימפטומים של הפרעות תחושה באיבר המין, שק האשכים, ופי הטבעת. זה עצב שקשה לבדוק. יש שיטות להעריך אותו. תנסה לברר במכון EMG בבי"ח איכילוב. לדעתי, שם מבצעים בדיקת הולכה של עצב הפודנדל.
    בברכה
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

שי
    משתתף

תודה רבה על תשובתך.
    בסופו של דבר, לאיזה סוג הרופא נכון לפנות כדי לטפל בעיה זו? מי יכול לעזור עם נוירופתיה פודנדלית?

תודה!

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום,
    לדעתי מאחר שהטיפול, לפחות הראשוני, במידה וזו האבחנה – הוא זריקת חסימה לעצב, לדעתי כדאי שתפנה למרפאת כאב. אני מניח ששם תוכל לקבל את הטיפול לבעייה.
    כל טוב
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

אמנון
    משתתף

שלום דוקטור
    במשך זמן רב אני סובל מכאבים בפי הטבעת, תחושת צריבה קשה בפנים החלחולת, כאב צורב בהטלת שתן, כאב חזק אחרי אורגזמה ותחושת שריפה סביב פי הטבעת החיצוני, מאד מוחמרים אחרי יציאה.
    בעבר עברתי ניתוח פיסורה והתופעות ממשיכות היום ללא ממצאים של פיסורה או פגיעה נראית לעיין ברקטום.
    האם ישנה אפשרות לפגיעה עיצבית באזור?
    תודה אמהון

עידן
    משתתף

אפשר לפנות לפרופסור מרק באר-גבל לצורך אבחון.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.