מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #26610
    קובי
    משתתף

    שלום דוקטור לצערי אני סובל זמן רב מהתכווצויות שרירים שככל הנראה נגרמים ממצב נפשי,הנוריולוג הביא לי Elatrolet ,רציתי לשאול האם כדורים אלה יכולים לגרום לדיסקינזיה (מאוחרת או דיסקינזיה בכלל)
    במידה שכן האם עצם העובדה שכבר יש לי טיקים מידי פעם במהלך היום,האם זה סיכוי גבוה יותר לחלות בדיסקינזיה (מאוחרת או דיסקינזיה בכלל) ?
    ..אשמח לתשובתך תודה רבה

    #26611
    דר רון דבי
    מנהל בפורום

    שלום,
    הכדורים לא אמורים לגרום לדיסקינזיה מאוחרת מאחר שאין מדובר בנוירולפטיקה. מדובר בכדור שיכול להרגיע את מערכת העצבים ואת הקפיצות. מדובר בכדור בטוח בשימוש נפוץ.
    בברכה
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.